Overzicht DVD serie

 image1532-169

Deel 1A/B Onderwijs aan beginners (2 DVD 120 min)

Basisinformatie en onderwijs aan beginners geeft een impuls tot het ontwikkelen van een eigen visie en algemene informatie, die de docent van pas kan komen. Het accent ligt op allerlei facetten van het onderwijs aan beginners. Veel aandacht wordt gegeven aan het opdoen van 'ambachtelijke vaardigheden'. Studenten werken in het kader van hun praktijkopleiding met 'oefenkinderen' en 'eigen oefenmodellen'


Deel 2 Linkerhand techniek(70 min)

Linkerhandtechniek behandelt in vlot tempo de verdere uitbouw van de linkerhandtechniek, inclusief de intonatie, het vibrato en het positiespel. Voor het gebruiksgemak hebben de hoofdstukken nu een submenu, zodat je gericht oefeningen kunt selecteren.

image3921


image4011

Deel 3 Rechterhand techniek (70 min)

Rechterhandtechniek is helemaal gewijd aan de verdere uitbouw van de rechterhand- techniek en sluit aan op de eerste detaché-streken uit deel 1. Er wordt structuur aangebracht in de complexiteit van bewegingen.


Deel 4 Muziekale ontwikkeling (50 min)

Muzikale ontwikkeling & Analyse training heeft als onderwerp de muzikale ontwikkeling met diverse aanbevelingen voor docenten om dit proces te ondersteunen. Daarnaast is er een hoofdstuk analyse training met 20 cases op diverse niveaus.

 

image4082